Afholdte kaffewebinare

Betaler I for meget for jeres firmakaffe? Hele 80% af alle beslutningstagere kender ikke til prisen på den kop kaffe de tilbyder deres medarbejdere og kunder på arbejdspladsen.


Og hvordan vælger man den rigtige kaffemaskine, der opfylder jeres behov – hør mere om WIFI opkobling og maskiner med APP/mobilbetjening.


Bæredygtighed og kaffe – hvordan kan man med valget af kaffe gøre verden til et bedre sted at være – kop for kop.


Deltag i vores serie af gratis webinarer, hvor du på bare 30 min kan få et solidt kendskab til trends og tendenser indenfor kaffe. Som en del af tilmeldingen til vores webinar får du adgang til et unikt redskab til at beregne jeres reelle pris per kop kaffe på kontoret. Du kan også få gode råd til, hvordan I kan tilpasse jeres kaffeløsning til de nye vilkår på arbejdspladserne efter Corona.


Danmarks mest udbredte og påskønnede frynsegode – KAFFE. På arbejdspladsen drikker vi typisk 3-4 kopper per dag og kaffen udgør ofte samlingspunktet, hvor det gode kundemøde eller den gode kollegasnak tager sin begyndelse.

Men valget af den rigtige kaffeløsning er ikke ligetil. Kaffemaskine og kaffe er som Tom og Jerry – hinandens bedste venner og fjender. Den gode kaffeoplevelse forudsætter at maskiner og ingredienser spiller sammen. Og hvad skal man med en god kaffemaskine, hvis det tager flere dage at få den repareret ved evt nedbrud?


Og hvad koster en kop kaffe i sidste ende når alt er iberegnet – kaffe, service, maskine, filterskift osv?Er jeres kapacitet på maskiner mon overdimensioneret i efter Corona tiden? Er i bundet af uopsigelige kontrakter?


Og var du mon klar over at formalingsgraden og bønnetype kan variere jeres kaffeforbrug med helt op til 20% alt efter hvilken kaffebønne i vælger. Kaffe er nemlig ikke bare kaffe og det kan være dyrt at købe billigt.Gik du glip af vores webinarer? Frygt ej - Her på siden kan du se eller gense de allerede afholdte webinarer